Ny anfører i AC Horsens

Mathias Nielsen skal bære anførerbindet i AC Horsens

Foto: AC Horsens

Efter blot en enkelt sæson i AC Horsens har klubben besluttet at udnævne Mathias Nielsen til anfører for 1. divisionsholdet.

Sidste sommer skiftede han til den østjyske klub fra Næstved, og siden har han markeret sig som en solid spiller i defensiven. Derfor har klubben udover at udnævne ham til anfører også forlænget kontrakten med ham, så den nu løber frem til sommeren 2017.

- Vi er vanvittig glade for den udvikling, Mathias har været inde i det sidste år. Det er derfor med stor glæde, at vi nu har forlænget kontrakten. Mathias er en af de spillere, som skal bære det nye AC Horsens videre. Han står inde for de sande AC Horsens værdier om hårdt arbejde, ydmyghed og holdånd, og samtidig er han er en dygtig pasningsspiller og har nogle fysiske forudsætninger, der gør ham til en fremragende leder for os i fremtiden, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Se: AC Horsens delte i test

Han fortsætter:

- Det er også derfor, vi har valgt, at Mathias skal være AC Horsens nye anfører, da han har og udstråler alle de værdier, der skal kendetegne AC Horsens igen og fremover.

Dermed overtager han tjansen som anfører efter Janus Drachmann, der tidligere på sommeren skiftede til Sønderjyske.

- Jeg er rigtig glad og stolt dels over forlængelsen med AC Horsens, men også at jeg nu skal være holdet og klubbens anfører. Det er altid et stort hverv at være anfører, men på trods af at jeg nu får det ansvar, laver jeg ikke om på min måde at spille på eller at være på udenfor banen. Det er jo på baggrund af det, jeg er blevet valgt til at bære anførerbindet, siger Mathias Nielsen.

Mathias Nielsen og co. tager hul på sæsonen i 1. division den 26. juli, hvor holdet møder den nye anførers tidligere klub, Næstved.