Nu har livredderne forladt strandene

TrygFondens livreddere har haft sidste arbejdsdag ved strandene i år

03:08

Selvom sommervejret ikke ligefrem har forkælet østjyderne, så er der enkelte, som hver dag har brugt flere timer på stranden. Livredderne. Men nu er sæsonen også slut for TrygFondens livreddere, der sommeren igennem har holdt øje med de østjyske vandhunde ved Moesgaard Strand, Den Permanente og Saksild Strand.

Lørdag havde livredderne nemlig sidste arbejdsdag i denne omgang, og selvom solen ikke ligefrem har skinnet fra en skyfri himmel hele sommeren, har der været nok at lave for livredderne.

Det fortæller Martin Hedegaard Nielsen, der er livredder ved Saksild Strand.

- Jeg synes egentlig, at sæsonen har været meget god. Der har været få badende her de seneste par uger, men ellers har der egentlig været okay run på, synes jeg, og i uge 29 var der rigtig mange på strandene, siger han.

Bad aldrig alene
Men selvom Trygfondens livreddere i denne omgang har haft sidste arbejdsdag ved strandene, så er der formentlig stadig nogle, som vil en tur i vandet. 

Derfor opfordrer Martin Hedegaard Nielsen blandt andet folk til ikke at bade alene og til at være opmærksomme på vind, vejr og forholdene på de enkelte strande. 

Øverst i artiklen kan du se interviewet med Martin Hedegaard Nielsen, og herunder kan du se TrygFondens fem baderåd.

De 5 baderåd

1. Lær at svømme
2. Gå aldrig alene i vandet
3. Læs vinden og vandet
4. Lær stranden at kende
5. Slip ikke børnene af syne