Nu får RFC et komplet stadion

Byggeri af nordtribunen begynder om en måned

Foto: Visualisering

På et pressemøde i Randers fredag blev byggeplanerne for den sidste og fjerde tribune præsenteret.

Hidtil har den nordlige del af byens station skilt sig noget ud i forhold til de tre andre tribuner, da den nordlige tribune ikke indgik i totalrenoveringen af stadionet tilbage i 2006.

Med borgmester Henning Jensen-Nyhuus i spidsen har byrådet bevilget 30 millioner til det nye stadionbyggeri. 

- Byggeriet af Nordtribunen påbegyndes medio september og forventes at være færdigbygget samme måned i 2013. Kommunen har bevilget 30 millioner kroner til projektet, der skal endeligt godkendes af Kultur- & Fritidsudvalget den 21. august, sagde Henning Jensen-Nyhuus på dagens pressemøde.

Byggeriet af tribunen forventes at tage et år, og dermed får Randers FC langt om længe en komplet fodboldarena til deres hjemmebanekampe.

- Når man ser sig omkring i landet kan man se, hvor meget et færdigbygget stadion betyder i Superligaen. For os har det været vigtigt, at vi ikke bare får et færdigt stadion, men en arena, der sammen med vores egne investeringer kan løfte kommunens investering via den bagbygning til tribunen, som vi sammen med 10 medinvestorer investerer 20-25 millioner kroner i - og det er et ganske godt udtryk for det fantastiske samarbejde, vi har haft med Randers Kommune, sagde Randers Fcs direktør Jacob Nielsen på dagens pressemøde-

Det komplette stadion får omkring 10.000 siddepladser og 2000 ståpladser.