Nissehuer til de nyfødte der holder jul på fødegangen

På Hospitalsenheden Horsens er der strikket nissehuer til de nyfødte i juledagene

01:56

1 af 2

Nogle familier i Danmark og Østjylland fejrer jul under lykkelige omstændigheder på diverse fødegange.

Det skal være lidt ekstra specielt at blive født i juletiden - og det kan man mærke hos Hospitalsenheden Horsens, hvor der er gjort noget særligt ud af det.

En af jordemødrene på stedet har strikket små nissehuer til alle de nyfødte.

- Det skal altid være noget særligt at føde her, og det skal altid være særligt at føde juleaften. Vi har nogle strikkedamer, som har siddet og strikket hjemmestrikkede huer til børnene, siger jordemoder Gitte Thetmark til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Biografsal fyldt med babyer til Star Wars-premiere

Peter Winther og Pernille Frost fik deres datter den 23. december og ligger på barselsgangen på Hospitalsenhed Horsens her juleaften.

- Det er specielt. Vi er glade for, at det blev den 23. og ikke den 24. Hun hørte vores bøn, så hun kan have dagene hver for sig. Det er jo bare en ekstra julegave, det er der vidst ingen tvivl om. Det var den største julegave, vi kunne få, siger Pernille Frost til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Også Peter Winther glæder sig over timingen - og så kan man faktisk godt blive glad for en lille nissehue.

- De er søde. Jeg læste faktisk i avisen, at alle børn mellem den 23. og 26. december fik sådan en hue på, og så sendte jeg artiklen til Pernille, og syv timer senere havde hun født.

Peter og Pernille har også allerede fundet navnet til deres lille datter - og det kommer til at ligge i tråd med deres vejrklingende efternavne.

Den lille pige skal hedde Sommer Winther Frost.

Mød den nybagte familie i videoen øverst i artiklen.