Nick Cave til NorthSide

Rocklegenden spiller lørdag d. 15. juni

Nick Cave med sit band 'The Bad Seeds'. Pressefoto, NorthSide

Nick Cave har sammen med The Bad Seeds siden de tidlige 80'ere stået for mørk og kompromisløs rock. Alligevel er det lykkedes den australske renæssancemand at gå fra kultstatus til legendestatus med plader som "Murder Ballads" og "The Boatman's Call".

Vi er særdeles stolte over at kunne præsentere forfatteren, skuespilleren og musikeren Nick Cave sammen med The Bad Seeds på NorthSide til sommer, skriver festivallen i pressemeddelelse.

Blandt andre navne festivallen kan præsentere er blandt andre den amerikanske trio Fun, The Eclectic Moniker og When Saints Go Machine, som måtte aflyse i år, men som NorthSide nu altså har fået en ny aftale med.

Ny scene på festivallen

Udover de fire nye navne kan vi også offentliggøre, at der til næste år for første gang vil blive plads til en tredje scene på NorthSide, skriver NorthSide.

Den nye teltscene vil få plads til 4.000 gæster, der primært vil kunne opleve nyere udenlandske navne samt nyere danske navne. Det nye telt vil blive navngivet i løbet af 2013.

Listen af offentliggjorte navne til NorthSide 2013 er nu som følger: Arctic Monkeys, Band of Horses, The Eclectic Moniker, The Flaming Lips, Fun., Nephew, Nick Cave & The Bad Seeds, Trentemøller og When Saints Go Machine.