Musikhus-direktør stopper

Marianne Bedsted skal stå i spidsen for Salling

Foto: juan@photografik.dk

Musikhuset i Aarhus skal have ny direktør.

I de seneste fem år har Marianne Bedsted stået i spidsen for den store aarhusianske kulturinstitution. Nu har den 48-årige aarhusianer imidlertid sagt sit job op og fortsætter i stedet som direktør for varehuskæden Salling.

Salling har varehuse i Aarhus og Aalborg. Samlet set får Marianen Bedsted ansvaret for 1.370 medarbejdere.

- Jeg kommer jo fra en markant kulturinstitution, og nu rejser jeg til en virksomhed, der selv gennem mere end 100 år har været bannerfører for en stærk og driftig kultur. Ud over kultur og historie så ser jeg også masser af potentiale og udviklingsmuligheder, som jeg glæder mig til at give mig i kast med, siger hun i en pressemeddelelse.

Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad (R) er både ærgerlig og stolt over, at Marianne Bedsted forlader Musikhuset for at blive ny direktør i Salling.

- Musikhuset Aarhus mister en dygtig og kompetent direktør. Marianne Bedsted har på mange punkter forandret og forbedret Musikhuset. Hun efterlader sig en kulturinstitution i topform, siger han.

Marianne Bedsted har tidligere været direktør for Scandic-hotellerne i Aarhus. Hun er født og opvokset i Skive. I dag bor hun i Højbjerg i Aarhus med sin mand og to børn.