Munch slår alle rekorder

ARoS fik kæmpe succes med Edvard Munch

01:22

1 af 2

Køen var lige så lang søndag morgen, som den har været meget længe foran kunstmuseet ARoS i Aarhus. Det er den norske kunstner Edvard Munchs værker, der har sørget for fuldt hus. Men søndag var sidste dag.

Søndag klokken 18 er det slut med Edvard Munch på kunstmuseet ARoS. Derfor var der igen lang kø før åbningtid klokken 10, da de sidste forventningsfulde gæster skulle have et syn af de populære værker.

Edvard Munch-udstillingen har vist sig at være en kæmpe succes for ARoS. Udstillingen havde før sidste åbningsdag trukket 270.000 gæster i ARoS, og inden sidste udstillingsdag er omme, håber direktøren, at tallet hedder 275.000.

Næsten for meget succes

Faktisk har det været så stor en succes, at ARoS' direktør har fået et luksusproblem. Der kunne ganske enkelt ikke være flere gæster på museet - derfor vil man nu tænke nye måder at få gæster ind på.

Folk kommer langvejs fra, og én af grundene til at Munch har været så stor en succes, skyldes ifølge direktøren, at hans værker appelerer til vores følelser.

ARoS har oplevet lignende successer - blandt andet med en udstilling af Olafur Eliason, som trak 140.000 gæster ind på ARoS.

Edvard Munch-udstilling har har kørt siden den 6. oktober 2012.

Se et tv-indslag om ARoS øverst på siden.