Mr. Twitter stod for sejrsmål

Akharraz må fortsat høre for twitter-fadæse

- Der kommer et statement på twitter senere i aften, lyder det kækt fra AGF-angriber Søren Larsen, da han går forbi onsdagens helt i Aarhus Osama Akharraz.

Den lille kantspiller har haft en turbulent sæson på både banen og twitter i denne sæson, men onsdag aften mod Lyngby scorede han sejrsmålet til 2-1 i sin første aktion, efter han kom på banen.

Angriberen Søren Larsen lå fri inde foran mål, men en selvtillidsfyldt Akharraz valgte at afdrible Frederik Krabbe og score fra en spids vinkel.

- Sådan et mål her gør også, at tingene bliver meget lettere for mig, så det er perfekt, siger Osama Akharraz.

For under en måned siden blev Osama Akharraz taget helt ud af truppen til en kamp, fordi han ifølge træner Peter Sørensen havde opført sig uengageret, og ugen inden havde han i nedladende vendinger skrevet om den danske dommerstab på twitter.

Akharraz har haft det svært med at flytte til Aarhus fra København, hvor han spillede for Brøndby. Men i dag er det bedre, siger han, og træneren understreger ligeledes, at alt er godt.

- Det lyder så dramatisk, men han er taget til nåde. Det er ikke sådan et guddommeligt setup, vi har, men jeg tror, Osama har erkendt, at han er nødt til at forvalte sit talent på en anden måde. Og hvis han gør det, så bliver han både en stor spiller for sig selv og for os, siger Peter Sørensen.

Vittighederne om twitter slipper han dog næppe for, og efter kampen minder en højlydt sportsdirektør Brian Steen Nielsen også om fadæsen.

- Jeg hører det hver dag. Hvergang jeg kommer til træning, så vil de høre, om jeg har opdateret den eller ej.

Eller nu her efter kampen bliver jeg også spurgt om, de skal holde øje med noget på min twitter, siger Akharraz, mens han smågriner.