Missing People: Har ingen tip fået

Ganske usædvanligt har Missing People Denmark ingen spor at gå efter i sagen om den forsvundne Niels Joachim Nicholaisen

Foto: Genrebillede

73-årige Niels Joachim Nicolaisen har været savnet siden fredag eftermiddag, men der er stadig langt til en forklaring på, hvor han er blevet af.

Henrik Bonde leder eftersøgningen hos Missing People Denmark, og han fortæller, at sagen er lidt speciel.

- Det er en usædvanlig sag. Vi har ikke fået nogen tip overhovedet, og det er dem, vi plejer at få mange af, og det gør det vanskeligt, siger Henrik Bonde til tv2oj.dk.

Fortsat ingen afgørende spor efter 73-årige Niels fra Aarhus

Derfor er der ikke andet for, end at fortsætte eftersøgningen i det små, indtil der kommer noget konkret.

- Vi har noget videomateriale, som vi arbejder stille og roligt med, men vi har simpelthen ikke noget konkret lige nu. Vi leder efter spor, for at have et eller andet udgangspunkt, inden vi sætter den store styrke ind, siger Henrik Bonde.

Signalement

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank af bygning og frisk af sin alder.

Han var iført en knælang, grøn vinterfrakke og gule støvler af mærket Timberland. Derudover var han muligvis iført et par mørke fløjlsbukser.

Niels Joachim Nicholaisen er tyndhåret, og han havde formentlig en mørkeblå strikhue på, ligesom han formentlig medbragte sin sorte rygsæk.

Har du set den 73-årige mand, eller har du andre oplysninger om sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.