Mikkel Cramer får et år mere

Har forlænget sin kontrakt med AC Horsens

Foto: badenfoto.dk

Midtbanespilleren Mikkel Cramer og AC Horsens har talt varmt om hinanden i måneder, og tirsdag blev de så smedet sammen for et år mere.

Cramer har skrevet under på en kontraktforlængelse, der gælder til sommeren 2014. Han havde i forvejen en kontrakt, der netop er udløbet, skriver Horsens Folkeblad.

Den 21-årige tidligere Randers-spiller har spillet sig i form og blev derfor tilbudt en ny kontrakt, siger cheftræner Johnny Mølby:

- Mikkel Cramer har været hos os i et stykke tid, og han har spillet nogle gode kampe for os - både som starter og indskifter. Han manglede træning, da han kom, mens hans træningsforfatning og timing er blevet markant bedre, mens han har været hos os, og det betyder, at han er en bedre spiller nu, end da han kom, fortæller cheftræner Johnny Mølby. 

Mikkel Cramer ser frem til endnu en periode i den gule trøje:

- Jeg er rigtig glad for at være i AC Horsens, hvor jeg er kommet godt ind omkring et stærkt hold, der træner og spiller kampe på et højt niveau. Socialt er det også en god klub, hvor alle taler med alle, så det har selvfølgelig også haft en betydning. Nu har jeg været igennem en tilvænningsperiode, og min ambition er at rykke mig yderligere, så jeg kan gøre en forskel, udtaler Mikkel Cramer til avisen.