- For meget følepis

Er tilhænger af tjekkisk politis nultolerancepolitik

00:53 Luk video

Lige nu er hundredvis af østjyske unge på vinterferie i Prag. Fire betjente fra det danske politi deriblandt landbetjent Jesper Poulsen fra Hammel følger dem rundt i Prags natteliv.

De unge mennesker bliver mødt af en nultolerancepolitik fra det tjekkiske politi, som anholder alle unge under 18, som køber alkohol i Prag.

Rene Skau, Maria Arianfar og Henrik Herold diskuterer, om det er rimeligt, at dansk politi tager til Prag for at følge de unge mennesker, og hvorvidt det tjekkiske politi går over stregen med deres nultolerancepolitik.

Direktør i Randers Regnskov Henrik Herold er stor tilhænger, af den måde det tjekkiske politi griber de danske unge an på.

Se: Politiet tager til Prag

- De unge mennesker er alle sammen utroligt velinformerede om det hele, også om hvad politiet gør, og hvor man kan være henne, det er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at de er, så jeg er enig i, at der skal være nultolerance, siger Henrik Herold til Markante Meninger.

I videoen øverst på siden kan du se Henrik Herold uddybe, hvorfor han mener, at der er gået for meget "følepis" i tilgangen overfor de unge mennesker.

Se også hvad Maria Arianfar og Rene Skau siger til, at østjyske unge tager til Prag i jagten på en billig brandert, når Nina Hougaard styrer debatten i Markante Meninger på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.50.