Medaljehøst til Odder-roere

Flotte resultater i København

Genrefoto

Odder Roklub havde stor succes ved  Købehavns Regatta og kunne vende hjem med en fin medaljehøst fra stævnet på Bagsværd sø.
 
Simon Kejser fra Odder lagde flot ud med at vinde det indledende heat og bronzemedalje i finalen i singlesculler i sin klasse.

Johannes Dahm og Anders Leitzke roede et teknisk flot løb, og vandt lige akkurat en stævnbold foran konkurrenterne fra Sorø Roklub. I finalen var der igen drama mellem de to hold. De fulgtes ad side om side helt til mål, hvor det denne gang var Sorø, der trak det længste strå. Men en flot sølvmedalje til Odder-roerne.

Christina Pultz sikrede sig en sølvmedalje og Signe Høgstad fulgte sammen med Maibritt Lund op om eftermiddagen med at vinde endnu en bronze-medalje.

Steffen Bonde havde ved Københavns Regatta sammen med Henrik Stephansen chancen for at stille spørgsmålstegn ved OL-udtagelsen af Rasmus Quist og Mads Rasmussen i letvægtsdobbeltsculler. Mads og Rasmus viste dog topform og Steffen måtte "nøjes" med sølv.

Juliane Elander og hendes makker Anne Lolk var for første gang i "kamp" til en rigtig regatta i København. De to piger stillede oven i købet op i den tunge klasse og havde den store tilfredsstillelse, at de vandt sikkert over OL aspiranterne i tung dobbeltsculler. Juliane og Anne viste at teknikken og styrken er ved at være på plads, og det er god timing, for i næste weekend stiller de op i årets første internationale regatta i München, oplyser Odder Roklub