Måske Danmarks dummeste bilist: Sigtet for seks forhold

En 31-årig mandlig bilist forsøgte uden held at stikke af fra ordensmagten. Det havde han også god grund til at gøre

Foto: Arkivfoto / Google Maps

Onsdag eftermiddag udspillede der sig en dramatisk politijagt på Djursland nær landsbyen Trustrup syd for Grenaa. Her ville en 31-årig mandlig bilist ikke stoppe, da politiet vinkede ham ind til siden. Det skulle vise sig, at han havde flere grunde til ikke at ville standse.

- Det hænder, at bilister flugter fra politiet, og det er oftest, fordi de har noget at skjule. Heldigvis blev denne mand stoppet efter en kort eftersættelse, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Jes Frederiksen til tv2oj.dk.

Manden mistede i forbindelse med flugten herredømmet over bilen, da han forsøgte at køre igennem en vejchikane. Herefter blev han stoppet af patruljen på stedet. De kunne så konstatere, at den 31-årige bilist langt fra havde orden i sagerne.

Usædvanlig med så mange lovovertrædelser

Først og fremmest bliver han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, da han kørte væk. Derudover kørte han rundt uden kørekort og med spiritus i blodet.

Spritbilist kørte ind i hæk og stak af

Ydermere havde han endnu ikke indregistreret sin nyindkøbte bil, som heller ikke var forsikret. Slutteligt var der på køretøjet hollandske nummerplader, som politiet formoder, er stjålet.

- Det er ret usædvanligt, at en bilist bliver sigtet for så mange forhold. Og de viser jo så også, hvorfor han forsøgte at flugte, forklarer Jes Frederiksen.

Der venter nu manden et retsligt efterspil.