Marc Nygaard: - De vil spille typisk britisk

Den store Randers FC-angriber forventer, at der venter en hård fysisk fight under torsdagens Europa Cup-kamp mod Linfield fra Nordirland.

Når stadionlyset bliver tændt torsdag aften, er det første gang i tre år, at der bliver disket op med Europa Cup-fodbold på Essex Park Randers.

Modstanderen i den første kvalifikationsrunde til Europa League er nordirske Linfield. For kronjyderne handler det først og fremmest om at sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen i Belfast om en uge.

Tilskuerne skal til gengæld ikke forvente at se samba-fodbold under mødet med nordirerne.

- Jeg kender intet til Linfield, men jeg kan ikke forestille mig andet, end at de spiller en typisk britisk spillestil, det vil sige med vægten lagt på det fysiske og en hurtig omgang med bolden og så ellers en masse løbevillighed, siger Randers FC's tårnhøje angriber, Marc Nygaard, til Randers FC's hjemmeside,

- Jeg har selv prøvet at spille i Storbritannien, så de kan ikke overraske mig. Og det må de heller ikke, hvis vi skal opnå målene i denne sæson. Vi skal i hvert fald videre fra første runde, og så må vi tage den videre deltagelse derfra, siger han.

Kampen mellem Randers FC og Linfield begynder torsdag aften klokken 19.00.

TV 2 | ØSTJYLLAND har mere om forberedelserne til kampen i onsdagens nyhedsudsendelse klokken 19.30.