Målfest i Silkeborg

Silkeborg skabte målfest på hjemmebane

Dagens opgør mellem Silkeborg og FC Midtjylland endte i ren målfest for Silkeborgs vedkommende, og hjemmeholdet kunne hive en 4-1 sejr i hus. 

Der skete stort set ingenting inden Silkeborgs to første scoringer godt en halv time inde i kampen. Men så tog scoringerne også til, skriver Ritzau. 

Hjemmeholdet Silkeborg stod langt tilbage og startede først sit presspil ved banens midte, mens FC Midtjylland ikke kunne få kombinationerne i gang og lod Silkeborg få overtaget. Det viste sig at være en dårlig idé af gæsterne, for efter at have spillet sig varme med bolden, havde Silkeborg først et hovedstød på overliggeren, så et skud i sidenettet, og til sidst en 1-0-målføring leveret af Christian Holst.

I anden halvleg kom Danny Olsen på banen for FC Midtjylland, og den unge kantspiller ruskede lidt op i offensiven og stod også bag reduceringen til 2-1.

Danny Olsens entre hævede underholdningsværdien betydeligt, men desværre for FC Midtjylland var det i sidste ende ikke nok.  Først lukkede Christian Holst kampen med endnu et mål, inden unge Marvin Pourié pyntede på målscoreren til sidst.