Maja Panduro genopstiller ikke til Folketinget

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Maja Panduro har meddelt, at hun ikke vil genopstille til et kommende folketingsvalg

Det østjyske medlem af folketinget, Maja Panduro fra Socialdemokraterne, vil ikke stille op til et kommende folketingsvalg. Det skriver politikeren på sin Facebook-side.

Der er rygter om, at der måske snart er et folketingsvalg på vej. Og det er på den baggrund, at Maja Panduro nu melder ud, at hun ikke ønsker at genopstille.

- Jeg ønsker ikke at sætte min kreds og alle de frivillige i den situation at skulle stå midt i en pludselig valgkamp uden kandidat eller med en kandidat der er ukampdygtiggjort, skriver hun.

 Politikeren har været sygemeldt siden marts i år, hvor hun åbent erkendte, at hun igennem længere tid var ramt af stress, og som følge deraf kæmpede med angst og depression.

Læs også Maja Panduro sygemeldt fra Folketinget

Maja Panduro, der bor i Randers , har været medlem af Folketinget siden 2007. I Facebook-opslaget er det tydeligt, at den 34-årige politiker ikke er færdig med politik. 

-Jeg vil til at vælge mine kampe. Men det er ikke ensbetydende med, at jeg er færdig med at kæmpe for et mere retfærdigt Danmark. Efter næste folketingsvalg - hvornår det end måtte komme - vil det bare været fra et andet sted end Christiansborg, jeg kæmper, siger Maja Panduro.  

05:14

Flere østjyske medlemmer af Folketinget kæmper med stress. Se mere i indslaget her fra juni måned.

Luk video