Løverne var for stærke for Randers FC

Randers FC blev sendt hjem med et 1-0-nederlag i Parken

Foto: Lars Møller - Scanpix

Foto: Lars Møller - Scanpix

Foto: Lars Møller - Scanpix

1 af 3

FCK var for stor en opgave for Randers FC i lørdagens sene Superliga-kamp. Superligaens suveræne førerhold sendte Randers FC retur til kronjylland med et 1-0-nederlag. 

I lørdagens kamp i Parken bragte Rasmus Falk hjemmeholdet foran 1-0 efter 13 minutter. Den vævre tekniker modtog en flad aflevering fra Andreas Cornelius inde i feltet og hamrede bolden flot op i hjørnet.

Randers-backen Erik Marxen tog et forkert skridt, da FCK-backen Peter Ankersen var gået med frem i et muligt overlap, men i stedet for en aflevering udnyttede Falk klogt pladsen til at skyde på mål. 

Læs også SIF har hungret efter stabilitet på hjemmebanen

Cornelius, som var tilbage i startopstillingen blot to uger efter, han blev meldt ude for resten af året med en forstrækning, bankede bolden på stolpen kort før pausen.

Randers havde også nogle løse chancer, men angriberne Mikael Ishak og Marvin Pourie, der har en fortid i FCK, var ikke specielt skarpe.

Pourie havde det bedste forsøg kort inde i anden halvleg, men bolden sad lige i favnen på FCK-keeper Robin Olsen. 

Læs også Tilbagevendt Randers-back: Vi kan spille lige op med alle

Heller ikke FCK-angriberen Andrija Pavlovic havde en god dag og brændte flere store chancer i begge halvlege.

Med nederlaget er Randers FC stadig at finde på rækkens fjerdeplads, mens FCK nu for alvor har slået hul i toppen af rækken. 

02:28

VIDEO: Randers FC-spillerne Marvin Pourié og Mikael Ishak har fået en blændende start på Superliga-sæsonen. Men hvor meget ved de egentlig om hinanden? Få svaret i denne video fra sidste måned.

Luk video