Lodberg skifter Horsens ud med Sønderjylland

Assistenttræner Niels Lodberg stopper i AC Horsens til sommer

Niels Lodberg - her fra sin aktive karriere i AC Horsens. Foto: Torkil Adsersen - Scanpix

1 af 2

Trænerduoen i AC Horsens bestående af Bo Henriksen og Niels Lodberg har haft stor succes i klubbens første sæson tilbage i Superligaen. Men fra sommer må Bo Henriksen undvære Niels Lodberg, når han tager springet fra ligaens nummer syv til ligaens nummer seks.

AC Horsens har nemlig mandag offentliggjort, at Niels Lodberg fra 1. juli skifter AC Horsens ud med Sønderjyske.

- Det har været en svær beslutning, der har krævet dage og nætter. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har valgt Sønderjyske på grund af økonomien eller utilfredshed med AC Horsens, for jeg er rigtig glad for at være i klubben, og det er bestemt ikke et fravalg af AC Horsens, siger Niels Lodberg til Ac Horsens’ hjemmeside. 

Læs også Bo Henriksen: De vigtigste handler er gjort

Bo Henriksen er ærgerlig over, at han nu skal ud og finde en ny assistenttræner, men han har respekt for Niels Lodbergs beslutning.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Niels hele vejen i forhold til, hvad der skulle ske. Han havde muligheden for at skifte til SønderjyskE allerede nu, og det ville vi ikke stå i vejen for, men Niels vil være med til at færdiggøre noget, vi startede for to år siden. Det har være en lang og til tider hård og fantastisk rejse, og jeg er glad og stolt over, at han vil gøre det færdig, siger Bo Henriksen.

Niels Lodberg tog før sæsonen Fodbold med Horups trænertest. Den kan du også tage her