Ligadrømme lever

Odder bevarer troen på oprykning til ligaen

01:46

1 af 2

Sensationen ventede lige om hjørnet, da Odder Håndbold i går aftes gik på banen mod lokalrivalerne fra Skanderborg.

Det blev dog til et nederlag på 23-27, og derfor må spillerne vente lidt endnu, inden det bliver afgjort, om klubben for første gang nogensinde kan sikre sig oprykning til Herre Håndbold Ligaen.

Nederlag eller ej - på lægterne var stemningen helt i top. Ikke bare spillerne, men hele byen håber på, at det lokale hold snart kan sige farvel til 1. division:

- Vi går vildt op i det her i Odder. Snakken er gået en uges tid, og det har også været svært at få billetter, siger Birgitte Bank til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge træneren i Odder Håndbold, Mikkel Secher, har håndboldfeberen for alvor meldt sig i hele byen. En helt særlig stemning, som smitter af på spillerne:

- Når man går en tur i byen, summer det hele af håndbold, siger han.

Hvis Odder Håndbold for alvor kommer på det danske håndboldkort med en oprykning, vil det få stor betydning for hele kommunen.

Det mener borgmesteren i Odder Kommune, Uffe Jensen (V):

- Det vil være fantastisk for byen og også for vores kommune. Det kan være med til at sætte Odder på kortet på en rigtig god og positiv måde.

Allerede på lørdag skal Odder Håndbold i kamp igen. Her skal holdet møde Nordsjælland Håndbold i et returopgør i oprykningsspillet. I første opgør mod nordsjællænderne vandt Odder med stillingen 36-33.

Se et tv-indslag fra reaktionerne i Odder øverst i artiklen.