Kvadrat A/S kåret med pris

Entrepreneur Of The Year i Region Midtjylland

Det blev Kvadrat A/S fra Ebeltoft, der i år løb med æren som Entrepreneur Of The Year 2012 i Region Midtjylland. Prisen blev overrakt i Musikhuset i Aarhus, hvor knap 200 erhvervsfolk deltog i fejringen af regionens vækstmotor.

- Vi har oplevet en meget positiv udvikling i Midtjylland, hvor antallet af vækstvirksomheder er steget markant. Årets deltagerfelt i konkurrencen er rigtig stærkt, og det var en fornøjelse at overrække prisen til Kvadrat A/S, som nu går videre til landsfinalen, siger Carsten Collin, direktør for Entrepreneur Of The Year, i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Innovation er nøgleordet

Hos Dansk Erhverv glæder underdirektør Niels Milling sig ligeledes over den flotte fremgang i regionen. De midtjyske virksomheder er på rette vækstspor, og krisen ser ud til at have sluppet sit tag i virksomhederne i regionen.

Han hæfter sig ved, at Kvadrat A/S er en utrolig visionær virksomhed, der løbende introducerer nye designs og produkter. Dette skaber kontinuerlig vækst og fornyelse i virksomheden.

- Det kan forhåbentlig være til inspiration for andre virksomheder, der ønsker at være innovative, siger Niels Milling.

Kvadrat går som midtjysk regionsvinder videre til Entrepreneur Of The Year-landskåringen i Bella Center den 22. november 2012.

TV 2 | ØSTJYLLAND kårede i 2004 Kvadrat A/S som Østjyllands Bedste Arbejdsplads. I 2011 besøgte vi virksomheden for at se, hvordan det er gået siden da. Se indslaget her.