Kritik: Spot-festival er kun for de få

Musikfestivalen Spot i Århus lever ikke op til sin egen ide om at promovere nye bands, lyder kritikken fra folk i branchen.

Over den første weekend i juni samles over 100 bands i Århus på Spot Festival 2008. Samtidig kommer der presse- og branchefolk fra hele verden, så der er alle muligheder for de danske bands at gøre sig internationalt bemærket.

Men nu lyder kritikken, at der på festivallen kun er plads til etablerede bands fra de store pladeselskaber. Blandt kritikerne er Steffen Rasmussen fra pladeselskabet Strange Ears, han har uden held forsøgt at få flere bands med på festivallen.

Den kritik holder dog ikke, mener Gunnar K. Madsen, der er daglig leder af Rosa, Dansk Rock Samråd, som står bag den årlige branchefestival.

- Vi ønsker at brande og støtte op om bands, som vi mener er gode. Og så er det underordnet, om de er kendte eller ukendte, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Du kan se et tv-indslag fra Spot Festivalens start torsdag d.5 juni ved at <a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=427920&r=7">trykke her</a>.