Kontorbyggeri på den nye havn

De første lejere klar til at rykke ind

Det nye kontorhus opføres som nabo til Lighthouse.

Aarhus Kommune har godkendt opførelsen af "Pakhus 2013" i den nye havnebydel som nærmeste nabo til de igangværende boligbyggerier Isbjerget og Lighthouse. Ejerkredsen bag "Pakhus 2013" er delvist den samme, som står bag netop Lighthouse-projektet. 
 
"Pakhus 2013" består i alt af ca. 35.000 kvm. erhvervsbyggeri. Blandt de første lejere bliver bl.a. Aarhus-afdelingen af ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard, Nybolig Erhverv Aarhus og AART architects.

Det er tanken ikke blot at opføre et "almindeligt" kontorhus, men  en kontorejendom med aktiviteter 24 timer i døgnet, som kan bidrage til mijøet i det nye havneområde, hedder det i en pressemeddelelse.

- Der er allerede fuld gang i boligbyggerierne på De Bynære Havnearealer, hvor de første beboere flytter ind lige efter årsskiftet. Med "Pakhus 2013" får vi nu også for alvor skudt erhvervsbyggerierne i gang på Nordhavnen. Og det er helt afgørende for, at vi får en mangfoldig og blandet bydel, siger Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S) pressemeddelelsen.