Kold morgen bliver til flot tør dag

Der kan være risiko for glatte veje tirsdag morgen, da temperaturen flere steder kan ligge under frysepunktet i de tidlige morgentimer.

00:45

Video: Tirsdag bliver en flot dag med sol og temperaturer op mod 8 grader. Video: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Himlen er klar fra morgenstunden tirsdag, og det kan betyde, at det kan være en god ide at køre med forsigtighed i den tidlige morgentrafik. 

- Tirsdag morgen kan temperaturen komme lidt ned under frysepunktet, og det betyder en lille risiko for glatte veje,  siger Peter Tannev, der er vejrvært ved TV2 Vejret.

Usædvanlig tørt

- Ellers får vi en tirsdag, som skiller sig ud her i marts måned i og med, at det bliver en tørvejrsdag, lyder det muntert fra vejrværten.

- Allerede fra morgenstunden kan I se, at der er noget galt. Der er nemlig blå himmel og solskin, fortsætter han ironisk.

Tirsdag kan også komme til at byde på nogle temperaturer med flere forårsfornemmelser i, end de seneste uger har præsteret. 

- Hele dagen holder det tørt, og det bliver flot. Temperaturen kan lige komme op og runde sådan en 7-8 grader. Lokalt måske endda 9 grader, før der ud på eftermiddagen kan komme lidt flere skyer, men stadigværk med tørvejr, forklarer Peter Tannev.