Kim Aabech er glad i Horsens og vil blive kontrakten ud

Kim Aabech nyder tilværelsen i AC Horsens og tænker endnu ikke på, hvad der skal ske, når kontrakten udløber til sommer

03:11

I sommer hentede oprykkerne fra AC Horsens lidt overraskende Kim Aabech til klubben på en etårig kontrakt fra AGF, og offensivspilleren er glad for fodboldtilværelsen hos "De Gule" og afviser et skifte væk fra klubben denne vinter.

Kim Aabech har vist sig som en værdifuld spiller for AC Horsens, men offensivspilleren er ikke begyndt at tænke i, hvad der skal ske, når kontrakten med østjyderne udløber til sommer.

Læs også Østjysk lokalbrag i fjerde runde af DBU Pokalen

- Nej, det er jeg ikke. Jeg har det rigtig godt her i Horsens, og jeg har i hvert fald ingen forhåbninger om, at jeg skal væk nu her til vinter, det er helt sikkert. Jeg har det rigtig godt, jeg spiller næsten hver gang, og jeg har et rigtig godt forhold til Bo (Bo Henriksen, træner i AC Horsens, red.) og de andre drenge, så hvad der skal ske til sommer, tager jeg til den tid, siger 33-årige Kim Aabech.

Angriberen med en fortid i Lyngby, FC Nordsjælland og AGF fortæller, at han ikke kan fristes til et vinterskifte her seks måneder inden, kontrakten udløber.

Læs også Horsens-lejesvend får ikke flere kampe i den gule trøje

- Nej, det ville det ikke. Jeg har det rigtig godt her i Horsens, og jeg har lyst til at blive her kontrakten ud, kæmpe med drengene og vise, at vi hører til i Superligaen, og så må vi se, hvad der sker til sommer, men her til vinter skal jeg i hvert fald ikke væk, slår Kim Aabech fast.

Han fortæller, at han ikke er færdig med fodbold, og han ikke er afvisende overfor en kontraktforlængelse med AC Horsens.

Kim Aabech og resten af Horsens-truppen er placeret på syvendepladsen i Superligaen med to point op til Sønderjyske på den slutspilsgivende sjetteplads.

Du kan se hele interviewet med Kim Aabech i videoen øverst på siden.