Kenyaner på kontrakt i Randers FC

Kronjyderne har skrevet en fire-et-halvt-årig aftale med ung afrikansk angriber

Foto: Randers FC

Den 18-årige angriber fra Kenya, George Odhiambo med kælenavnet "Blackberry", har underskrevet en aftale med Randers FC frem til sommeren 2015.

- Jeg er meget stolt, glad og taknemmelig over at komme til Randers FC. Det er begyndelsen på et spændende eventyr sammen med både byen og fodbolden i Randers. Jeg er lige blevet 18 år, og det at komme til en god europæisk liga er den bedste gave, jeg kunne få, samtidig med at det er opfyldelsen af en barndomsdrøm, lyder det fra George Odhiambo.

Direktør i Randers FC Jacob Nielsen ser et stort potentiale i klubbens nye spiller.

- Vi har fulgt George Odhiambo på såvel klub- som landshold i løbet af det seneste halve år, og vi kunne her igennem se, at han indeholder et stort potentiale som angriber. Han er kun 18 år, og har selvfølgelig stadig meget at lære, men han bliver spændende at følge blandt vores offensive kræfter. Så selv om George er fast landsholdsspiller i Kenya, skal han kæmpe hårdt for at opnå en plads i startopstillingen på vores Superligamandskab, siger Jacob Nielsen.

Fakta om George ”Blackberry” Odhiambo:

  • George ”Blackberry” Odhiambo kommer fra den mest populære fodboldklub i Kenya, Gor Mahia FC, hvor han har spillet 48 kampe og scoret 18 mål i løbet af 2009 0g 2010-sæsonerne.
  • Trods sin unge alder har George Odhiambo allerede spillet 16 A-landskampe for Kenya og blev kåret som Årets Spiller i 2010.