Kender du denne røver?

Politiet ønsker hjælp til peberspraysrøverier

00:54

Overvågningsbillede fra røveriet i Rema 1000 i Hornslet i sidste uge.

1 af 3

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der enten har set gerningsmændene eller ligger inde med oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af to røverier med peberspray i den seneste uge i Syddjurs Kommune.

Politiet offentliggør blandt andet billederne øverst på siden. Håbet er, at nogen har set noget, kan genkende manden på billederne og give et tip, der kan hjælpe til med opklaringen.

Billederne stammer fra et røveri i Hornslet onsdag i sidste uge. Her kom en ukendt gerningsmand ind i Rema 1000 og sprayede blandt andet en kunde med peberspray.

Se: Nyt røveri med peberspray

Det samme skete i aftes i Pindstrup. Her blev to ansatte i Daglig'Brugsen beordret ned at ligge på gulvet og derefter sprayet i øjnene, angiveligt med peberspray, før røveren stak af med et kontantbeløb og cigaretter i en sort affaldssæk.

Da både fremgangsmåde og signalementet af manden som værende dansk, mellem 20 og 30 år og lys i huden matcher begge pebersprays-røverier, har politiet en formodning om, at gerningsmanden kan være den samme.

Oplysninger kan gives til politiet på tlf. 114.

Se overvågningsvideo af røveren øverst i artiklen.