Kasper Olsen bliver i Aarhus

Har forlænget kontrakten med en sæson

Foto: Ole Nielsen

Århus håndbold får også glæde af Kasper Olsen i sæsonen 2015/16.

De to parter er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så det også løber i næste sæson.

Kasper Olsen må for tiden se til fra sidelinjen, da han er ude med en korsbåndsskade, men han forventer at være tilbage på banen til februar.

- Tingene går rigtig, rigtig godt i øjeblikket, og inde i mit hoved har jeg udset mig hjemmekampen 7. februar mod Mors-Thy som en mulig comeback-kamp. Det kræver dog, at jeg har omkring en måneds haltræning i benene, så det bliver noget med at justere undervejs, siger Kasper Olsen i en pressemeddelelse.

For ham var det en let beslutning at forlænge med Århus Håndbold.

- Jeg har en dygtig træner og nogle rare holdkammerater, der også kan finde ud af at spille håndbold. Og så er jeg rigtig glad for at bo i Aarhus. Så jo, det var helt ligetil, også fordi jeg er glad for, at klubben vil forlænge med mig, selv om jeg er skadet. Det er et kompliment og viser, at de tror på mig, siger Kasper Olsen.

Erik Veje Rasmussen, der er cheftræner i Århus Håndbold, glæder sig over forlængelsen med venstrebacken.

- Inden sin skade viste Kasper, at han er en meget, meget dygtig håndboldspiller med nogle kompetencer, man ikke ser ret mange andre steder. Nu kommer han tilbage væsentligt styrket rent fysisk, og jeg er slet ikke i tvivl om, at han vil blive en nøglespiller for os, siger Erik Veje Rasmussen.