Kandidat skilter for sommerland

Folketingskandidat mener, det er for dårligt, at Djurs Sommerland ikke har fået et brunt skilt på motorvejen

01:46

1 af 2

Venstres folketingsmedlem fra Djursland, Anne-Mette Winther Christiansen, viste onsdag morgen vej til Djurs Sommerland med et stort brunt skilt.

- Det letter virkelig turisternes tilkørsler, fordi de ved, hvor de skal dreje fra. Jeg har fået henvendelser i flere år fra folk, der arbejder ved motorvejen og på rastepladser, som bliver stoppet af folk, der spørger, hvor er det præcis vi skal dreje fra, for at komme til Djurs Sommerland, siger hun.

Bemandet med et brunt havde hun taget opstilling i vejkanten ved Sønder Borup-afkørslen nr. 43 og for at gøre bilisterne opmærksomme på den nærliggende turistattraktion.

- Jeg spørger, hvorfor har Fårup Sommerland fået, og hvorfor har Legoland fået, men Djurs Sommerland med 700.000 gæster har ikke fået et skilt.

Anne-Mette Winther Christiansen undrer sig også over den langsommelige proces med at få genforhandlet ordningen.

- Det helt tossede er, at rapporten var færdig sidste år, og den er evalueret i ministeriet, og ministeren har siddet på sine hænder og ikke indkaldt til forhandlinger om, hvordan vi skal prioritere listen af ønsker, der skal have brune skilte, siger hun.

Det er meningen, at skiltet skal stå på motorvejen, menaf hensyn til trafiksikkerheden, havde Anne-Mette Winther Christiansen taget opstilling ved afkørslen tæt på.

Se billeder og hør interview med Anne-Mette Winther Christiansen i videoen øverst på siden.