Kan du finde stavefejlen?

Danmarks største valgplakat med pinlig stavefejl

Fredag eftermiddag kl 14 blev Danmarks største valgplakat på 88 kvadratmeter lanceret i Aarhus. Den er blevet til i et utraditionelt samarbejde mellem politikere, graffitimalere og 3F.

Men måske er arbejdet med at få lavet den store valgplakat gået lige hurtigt nok, i hvert fald er der en pinlig stavefejl på Danmarks største valgplakat, således har Thomas Medom fået nyt efternavn på plakaten, hvor der står Thomas Medum.

- Vi har rigtig travlt, og så er det lige glippet. Men det er da ret kikset, det må jeg indrømme. Det er en skam, fordi plakaten har et godt budskab. Men man kan jo håbe, at stavefejlen måske kan være med til at give plakaten mere opmærksomhed, end den ellers ville have fået, og så er jeg glad for, at det ikke er oppe i plakatens budskab, at stavefejlen er, siger Maria Sloth, spidskandidat for Enhedslisten, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Landets største valgplakat med stavefejl er slået op af SFs spidskandidat, Thomas Medom, byrådsmedlem Peder Udengaard fra Socialdemokraterne og Enhedslistens spidskandidat, Maria Sloth.

Om den store valgplakat med stavefejl resulterer i ekstra stemmer til de tre politikere, vil vise sig tirsdag aften, når valgresultatet bliver kendt.