Kærligheden hittede

Her er de mest læste historier i 2014

03:04

1 af 2

Historien om den 22-årige Simon Holst Jensen, som valgte at tilbringe fem døgn på et fortov i Aarhus for at vinde penge til at besøge sin kæreste i Thailand gjorde i år indtryk på mange.

Mere end 132.000 gange klikkede en bruger ind på artiklen, som dermed topper listen over de mest sete historier på TV 2 | ØSTJYLLANDs hjemmeside nogensinde.

Læs også: Kærligheds-historie hitter

Også på Facebook fik historien mange kommentarer med på vejen fra brugere, som anerkendte, beundrede og misundte den unge mands gerning.

I programmet Hits & Holdninger ser panelet i dag tilbage på de mest populære artikler i 2014, og her er det naturligt nok den aarhusianske kærlighedshistorie, som indtager førstepladsen.

- Det kan godt være, at det er flest kvinder, der har været inde og klikke på det.. Vi håber jo, at vores mænd kan leve op til - og så er han jo ikke til at stå for, siger Britta Andersen, der er museumsinsptkør på Herregårdsmuseet Gl. Estrup.

Se et videoklip øverst på siden fra aftenens program af Hits & Holdninger, hvor Simon Holst Jensens historie bliver kommenteret, og klik her for at se hele programmet.

Her kan du se oversigten over de historier, der indtil videre har fået flest klik i 2014:

1) Simon sidder fem dage i kø

2) Set ned på pga. sin uddannelse

3) Kunst eller provokation?

4) Bande: Vi er i krig

5) Ung kvinde voldtaget

6) Pas på biltyvenes nye våben

7) Har du set denne mand?

8) Har du set denne mand?

9) Video: Her er kæmpefisken

10) Afvist på grund af hudfarve