Juelsgaard på trods af nederlag: Skønt med fast spilletid

AGFs venstreback Jesper Juelsgaard stod med en flad fornemmelse efter tirsdagens nederlag mod Lyngby. Han kan dog glæde sig over personlig succes

03:08

I sommer hentede AGF backen Jesper Juelsgaard i Brøndby, hvor han aldrig for alvor fik spillet sig til en plads på holdet.

Nu er han fast mand på venstre backen hos de hviee, og det kan han selv efter tirsdagens ærgerlige nederlag til Lyngby glæde sig over.

- Efter to knap så positive år er det skønt med fast spilletid. Det er dejligt, og jeg ser frem til hver weekend. Jeg føler, at jeg udvikler mig fra dag til dag, og er rigtig glad i øjeblikket, lyder det fra Jesper Juelsgaard.

Læs også Lyngbys ti mand giver AGF's slutspilsdrøm et knæk

Selvom Jesper Juelsgaard med sine 27 år efterhånden ikke kan kaldes et talent længere, så mener han, at der er masse af færdigheder, der kan bygges på. Han er samtidig meget bevidst om, hvad han skal bringe til AGF-holdet.

- Jeg skal gerne være med til at stabilisere bagi og lukke af i venstre side, og samtidig skal jeg selvfølgelig med frem og slå nogle gode indlæg og lave assists. Et mål eller to vil heller ikke gøre noget, siger Jesper Juelsgaard.

02:20

Se hvad Glen Riddersholm sagde efter kampen tirsdag aften i videoen her. 

Luk video

Tirsdag lykkedes opgaven med at lukke ned defensivt ikke helt, da Lyngbys lynhurtige angriber Jeppe Kjær fik scoret kampens enlige mål. Venstrebacken synes dog, at man var fint forberedt på ham og sjællændernes omstillinger.

- Det er irriterende, at de scorer efter et indkast, men derudover lukker vi godt ned for dem. Jeg synes, at vi havde forberedt os godt og grundigt på Lyngby. Vi havde næsten alt spil og de største chancer, men får ikke nok ud af det, siger forsvarsspilleren. 

Du kan se hele interviewet med Jesper Juelsgaard øverst i artiklen.