Johnny Mølby er fredet

Direktøren freder Horsens-træner

Foto: badenfoto.dk

Det kører slet ikke for AC Horsens i øjeblikket.

Men selvom østjyderne, der ligger under Superligaens nedrykningsstreg, løb ind i et nederlag på 2-5 til FC Midtjylland, garanterer klubdirektør Jesper Hansen, at træner Johnny Mølby fortsætter på posten.

- Mølby er fredet. Så længe der bliver trænet så seriøst, som der gør, sidder han sikkert i sadlen, siger Jesper Hansen og tilføjer:

- Men vores præstation i første halvleg ryster mig. Overhovedet intet i vores spil hang sammen.

Frygter nedrykning

Jesper Hansen giver skadessituationen en væsentlig del af skylden for nedturen.

- I efteråret brugte vi masser af ressourcer på deltagelsen i Europa League. Men truppen led på grund af de mange skader. Desværre er problemerne fortsat i dette forår. Mod FC Midtjylland er vi uden både Martin Retov, Mads Agesen og Jude Nworuh. Det kan mærkes, siger Jesper Hansen, der ikke lægger skjul på, at han frygter nedrykning.

- Når man ligger under Superligaens nedrykningsstreg, må man naturligvis arbejde med en Plan B. Rykker vi ned, skal vi gennem en sparerunde. Hvad den helt nøjagtigt vil indeholde, ønsker jeg ikke at oplyse. Men med en indtægtsnedgang på måske 10-15 mio. kr., skal der skæres i budgettet, siger Jesper Hansen.

Horsens-målmand Frederik Rønnow ønsker ikke at kommentere, hvorvidt fyring af Johnny Mølby vil ændre på tingene.

- Spørg direktøren. Det er hans bord. Defensivt stod vi mod FC Midtjylland især i første halvleg ikke godt. Efter pausen får vi bedre styr på spillet. Fortsætter vi ad den vej, redder vi os, siger Frederik Rønnow.

FCM-træner tror, Horsens klarer frisag

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm tror heller ikke på Horsens-nedrykning.

- Jeg er helt sikker på, at Johnny Mølby får styret sit hold væk fra bunden. Han er en dygtig træner, siger Glen Riddersholm.