Jesper Lange tæt på ny klub: Glad for båndet til fansene

AGF-supporternes darling har nu haft sidste træningsdag på Fredensvang, og kan se tilbage på tre hårde, men også givende år

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

1 af 2

Den hårdtarbejdende angriber Jesper Lange siger nu endegyldigt farvel til Aarhus og AGF. Han fik løst sin kontrakt med klubben - efter først at have troet den blev forlænget - men fik så lov til at holde formen ved lige på Fredensvang. Nu er den tid dog også ovre, og i onsdags var sidste træningsdag.

- AGF vil holde fokus på de spillere, der er på kontrakt, og jeg sysler også med nogle ting omkring min fremtid. Der sker nok noget i morgen eller overmorgen. Jeg er blevet enig med en ny klub, men der er nogle skattemæssige ting, der skal helt på plads, siger Jesper Lange til tv2oj.dk.

Læs også Jesper Lange: AGF har sagt de vil forlænge

Kontrakten med den nye klub er ifølge ham selv forhandlet på plads, og mandag skal han til lægetjek. Men aftalen kan altså falde til jorden. På nuværende tidspunkt vil Jesper Lange ikke fortælle mere om fremtiden - dog vil han gerne afsløre, at der er tale om en udenlandsk klub. I stedet vil han hellere se tilbage på de tre år i den aarhusianske rutsjebane.

Fik trofæ af fanklubben
- Tiden i AGF har været meget udviklende. Det har da været hårdt, men på det menneskelige plan har jeg fået meget med mig. Og så har forholdet til fansene betydet alt – jeg er så glad for den støtte, de har givet mig, fortæller angriberen.

Gennem stort set alle tre år i klubben har Jesper Lange og AGFs supportere haft noget helt specielt sammen, og det blev også markeret ved den kamp, hvor spilleren sagde farvel til klubben. Her overrakte fanklubben ham et trofæ med teksten ”Tak for indsatsen”.

- Jeg er så glad for det bånd, der har været mellem os, og det vil jeg gerne sige dem tak for. De har altid været der for os og for mig, også selvom jeg aldrig fik det optimale ud af min tid i klubben, lyder det fra Jesper Lange.

Nu venter der så formentlig et nyt eventyr for den arbejdssomme forward. Hvor det helt præcist bliver, afslører Jesper Lange nok selv inden for den allernærmeste fremtid.