Intet spor af flugtfange

Bandeleder er tilsyneladende over alle bjerge

02:06

1 af 2

Politiet har fortsat ikke noget håndgribeligt at gå efter i jagten på bandelederen Mohammed Figuigui, kaldet "Maleren", der fredag flygtede fra Statsfængslet Østjylland.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser i sagen, fortæller politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

Selv om "Maleren" flygtede fra fængslet i Horsens, så er det Københavns Politi, der står i spidsen for eftersøgningen af Figuigui. Han er nemlig dømt i en sag om drabsforsøg på et vidne på Vesterbro i København.

Har talt med taxachauffør
Et af de spor, der har været at gå efter i sagen, er en taxachauffør, som har fortalt, at han blev prajet af "Maleren", der blev kørt til stationen i Horsens.

- Vi har talt med chaufføren, men det har ikke givet noget. Vi er ved at undersøge, hvor han har taget toget hen, eller om han overhovedet er taget med toget, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Taxachaufføren har tidligere fortalt til TV 2 | ØSTJYLLAND, at "Maleren" lånte hans mobiltelefon på turen til stationen. Det har politiet også undersøgt.

- Det har ikke givet os noget at gå efter, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Har forladt Danmark
"Maleren" har ifølge rygter forladt Danmark og skulle opholde sig i Marokko. Politiet ved dog på nuværende tidspunkt ikke, om der er hold i rygterne, fortæller politikommissæren.

Politiet har alligevel valgt at efterlyser Mohammed Figuigui internationalt i håbet om, at politiet i et andet land vil støde på ham og pågribe ham.

Selve flugten, hvor "Maleren" slap ud af fængslet ved at udgive sig for at være en anden fange, der skulle på udgang, undersøges i øjeblikket af ledelsen i Statsfængslet Østjylland.