Horsens-glæde over mange mål

AC Horsens har scoret hele 11 mål i sæsonens første fire kampe

Arkivfoto. Foto: Allan Baden

AC Horsens ligger forsat i toppen af Superligaen, efter at holdet lørdag aften spillede 3-3 mod AaB. Dermed fortsætter holdet de gode takter fra sæsonstarten, selv om man gerne havde vundet mod nordjyderne.

Angriberen Henrik Toft bragte Horsens foran med 2-1 og havde gerne scoret flere mål.

- Vi er skuffede. De havde også nogle chancer, men vi lukkede dem ind i kampen, hvor vi ellers havde muligheden for at få momentum og holde fast. Det er skuffende, at vi ikke afgjorde kampen, siger Henrik Toft.

Han kan dog godt finde positive elementer i Horsens-spillet.

- Det er godt, at vi kan producere så mange chancer. Vi havde mange gode afslutninger mod AaB, og vi scorede igen tre mål. Vi kunne godt have scoret flere, mener Henrik Toft.

Lodberg på måltavlen
Forsvarsspilleren Niels Lodberg kom også på måltavlen, da han omsatte et straffespark til 3-3, og han ærgrer sig også over, at der blev lukket for mange mål ind i den anden ende.

- I sidste sæson pegede vi forsvarsspillere lidt fingre ad angriberne, men i dag kunne de roligt gøre det omvendte. Når man scorer tre mål på hjemmebane, er det ikke godt nok at lukke tre mål ind, siger han.

Forsvarsspilleren havde nok at se til i en kamp med mange dødbolde og afslutninger i begge ender.

- Man kunne hurtigt se, at det ville blive en kamp med mange mål. Der var mange chancer, og det blev lidt en indianerkamp. Men det er positivt, at vi kom godt igen og fik point, selvom vi var bagud 2-3.

Horsens ligger lige nu nummer et i Superligaen, men kan miste pladsen, hvis FC København søndag vinder over HB Køge. I næste runde møder Horsens Lyngby på udebane.