Hjemmeplejebil kørte i sø: Kvinde kunne ikke komme ud

Torsdag aften endte en kvindelig ansat ved hjemmeplejen i Syddjurs i en sø nær Øer Maritime Ferieby syd for Ebeltoft

02:04

Det var noget af en - på godt jysk - træls situation en kvinde fra hjemmeplejen i Syddjurs Kommune var havnet i torsdag aften i området ved Øer Maritime Ferieby syd for Ebeltoft. Her var hun på grund af et øjebliks uopmærksomhed kørt i en af de mange søer og måtte ringe efter hjælp for at komme ud af vandet og bilen.

- Vi får meldingen lidt i kl. 22, og kommer frem til en rolig og fattet kvinde, der bare ikke kan komme ud af bilen ved egen hjælp. Hun har forsøgt at åbne vinduerne, men saltvandet har ødelagt elektronikken i bilen, fortæller indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Rikke Dyrvig, til tv2oj.dk.

Blev for rutine
Folkene fra beredskabet fik hurtigt hjulpet kvinden ud, der var meget rolig og ikke det mindste chokeret.

- Hun var kun lidt småkold, og blev bare kørt tilbage til arbejdspladsen af ambulancen. På spørgsmålet om hvordan hun var endt i søen, var den korte forklaring, at hun kom til at dreje for tidligt et par meter før parkeringspladsen, forklarer Rikke Dyrvig.

Falck kom frem til stedet og fik bilen op af vandet. Det forventes, at saltvandet har totaltskadet køretøjet.  Foto: Local Eyes

Kvinden er nemlig vant til efter en bro at holde ind på en p-plads for at besøge en borger, men denne aften endte hun så i stedet for i en sø.

Øverst i artiklen kan du se video optaget af Localeyes fra uheldet.