Frivilligprisen 2010 uddelt

Tove Jørvang blev i dag hædret for sit engagement i det frivillige sociale arbejde. Det skete ved en reception på Århus Rådhus

Tove Jørvang, formand for Ældresagen i Århus, er blandt andet medinitativtager til Foreningsbutikken, Sorg- og Livsmodsgrupperne, Netværksgrupper og Natteravnene.

- Tove Jørvang er en sand ildsjæl, der ikke blot er en mester i at organisere. Hun er også initiativtager og aktiv deltager i de projekter, hun sætter i gang, understregede rådmand Dorthe Laustsen, Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg, ved prisoverrækkelsen.

Frivilligprisen uddeles i år for elvte gang til en særlig ildsjæl, der har ydet en be-mærkelsesværdig indsats for ældre borgere og mennesker med handicap. I alt var 10 kandidater indstillet til Frivilligprisen 2010.

Tove Jørvang modtog et smykke og et tørklæde samt 10.000 kr. til Ældresagen.

Initiativpris 2010

Foruden Frivilligprisen blev også den nyindstiftede Initiativpris 2010 uddelt. Prisen tildeles et initiativ, der går nye veje i arbejdet blandt seniorer og som er rettet mod en særlig målgruppe. Desuden lægges vægt på netværksdannelse og at initiativet kan inspirere andre.

Prisen blev overrakt til Fiskeri- og Naturgruppen, Skæring.

Initiativprisen på 10.000 kr. går til gruppens virke.