Fregatten Jylland har fundet sin nye kaptajn

Lars H. Olsen, nuværende redaktør og tidligere kommunaldirektør, bliver ny direktør for Fregatten Jylland

Foto: Richard Sylvestersen - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Fregatten Jylland har fundet personen, der som direktør skal udstikke kursen for det stolte træskib. 

Lars H. Olsen tiltræder jobbet den 1. maj. Direktørstolen har stået tom, siden Benno Blæsild sidste forår stoppede på Fregatten Jylland efter mange år på posten.  

Lars H. Olsen har beskæftiget sig med mange ting i sit hidtidige arbejdsliv.

Læs også Ny direktør til Fregatten Jylland

De seneste to år har han arbejdet som selvstændig udviklingskonsulent og redaktør på lokalavisen Fanø Posten. Før det var han i et par år direktør for Videncenter for Kystturisme.

Fregatten Jylland har stor national kulturhistorisk værdi og er en væsentlig del af Ebeltofts identitet.

Lars H. Olsen, Fregatten Jyllands nye direktør

I perioden 2005-2012 var Lars H. Olsen kommunaldirektør i Fanø Kommune, og endnu tidligere har han haft jobs i IT- og konsulentbranchen.

- Fregatten Jylland har stor national kulturhistorisk værdi og er en væsentlig del af Ebeltofts identitet. Min opgave bliver at videreudvikle Fregatten Jylland i et oplevelsesøkonomisk marked, der er præget af både samarbejde og stærk konkurrence lokalt, nationalt og internationalt, siger Lars H. Olsen i en pressemeddelelse. 

Direktørstolen på Fregatten Jylland har stået tom, siden Benno Blæsild stoppede sidste forår. Foto: Annelene Petersen - Scanpix

Ole Bjerregaard, Fregatten Jyllands bestyrelsesformand, har store forventninger til den nye kaptajn.

- Vi søgte en direktør for en arbejdsplads i en rivende udvikling. En direktør med høje ambitioner, strategiske visioner og lyst til at præge udviklingen på Fregatten Jylland. Det er jeg sikker på, at vi har fået i Lars H. Olsen, siger Ole Bjerregaard.