Fra Skanderborg til BSV

Linus Persson skriver toårig kontrakt

Bjerringbro-Silkeborg har fået målmandsteamet på plads til næste sæson. Den midtjyske klub har nemlig skrevet kontrakt med den svenske målmand Linus Persson, der skifter fra Skanderborg på en toårig kontrakt.

- Jeg vil gerne videre med min karriere og være med til at spille om medaljer, og der synes jeg, at Bjerringbro-Silkeborg er det helt rigtige valg for mig. Bjerringbro-Silkeborg har mange gode spillere, og de har hentet nogle store profiler, så jeg tror, at det er det helt rigtige tidspunkt at komme til klubben på, siger Linus Persson i en pressemeddelelse.

I BSV kommer han til at danne målmandspar med Søren Rasmussen. Det er et samarbejde, som Linus Persson ser frem mod med stor forventning.

- Jeg glæder mig til at spille sammen med Søren og arbejde sammen med ham. Jeg glæder mig også til samarbejdet med målmandstræner Per Vandbæk. Jeg har kun hørt godt om dem begge to, siger Linus Persson.

Linus Persson har i efteråret stået med en samlet redningsprocent på hele 41 % i håndboldligaen for Skanderborg.

Bjerringbro-Silkeborgs kontrakt med Linus Persson løber fra sommeren 2014 til sommeren 2016. Den svenske målmand skifter fra Skanderborg og har tidligere også spillet for Viborg HK i den danske håndboldliga.