Fra Odder til Århus

Torben Petersen skifter til Århus Håndbold

Foto: Ole Nielsen

21-årige Torben Petersen tørner fra næste sæson ud for Århus Håndbold. Den sønderjyske bagspiller skifter fra Odder, hvor han har spillet 1. division i denne sæson.

Århus-træner Erik Veje er meget begejstret for, at det er lykkedes at blive enig med Torben Petersen.

- Jeg har fulgt ham i kampe for Odder og så har han trænet med hos os en række gange. Han er en skytte af usædvanlig kaliber, når man tager hans alder i betragtning. Han har et meget hurtigt skud og er meget eksplosiv. I øvrigt er jeg sikker på, at han vil falde godt til på holdet, siger træner Erik Veje Rasmussen i en pressemeddelelse.

Torben Petersen har i denne sæson lavet 106 mål i 24 kampe for Odders 1. divisionshold. Nu glæder sig han sig til at spille håndboldliga.

- Jeg føler, at det er nu jeg skal tage skridtet, og se om jeg kan løfte mig til liganiveau, efter to gode sæsoner i 1. division. Jeg flyttede til Aarhus sidste år, fordi jeg begyndte at læse i byen, og jeg er meget glad for Aarhus. Jeg har gennem træning og samtaler fået et super indtryk af klubben, og jeg glæder mig til at have Erik Veje som træner. Så må jeg kæmpe for at bevise, at jeg skal have spilletid, siger Torben Petersen.

Torben Petersen læser HA Erhvervsøkonomi på Handelshøjskolen.