Forulykket lastbil spærrer Låsbyvej

Låsbyvej nord for Skanderborg er fredag morgen lukket for trafik

00:33

1 af 2

En lastbil er kørt ind i autoværnet, som har sat sig fast under bilen. Den holder på tværs og spærrer hele Låsbyvej nord for Skanderborg.

Om morgenen er der en del lokal trafik på vejen, så der er stor kø og kaos på stedet.

- Det er vejen, der forbinder Skanderborg og Låsby, som lige nu er total spærret. Vi er på vej derud for at løse problemer, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

Flere uheld i området

Generelt har snevejret givet trafikale problemet i den sydlige del af regionen.

Ingen snestorm: Men stadig risiko for isglatte veje i Østjylland

- Vi har udover lastbilen på Låsbyvej fredag morgen meldinger om et trafikuheld ved Galten med to implicerede og en lettere tilskadekommen samt en bil, der er kørt i grøften mellem Ry og Låsby. Den ligger på hovedet i vejkanten, fortæller Jørn Lindhardt.

Han udelukker derfor ikke, at der sker mere i området i løbet af morgenen, for her hvor trafikken er taget til, begynder uheldene også, forklarer vagtchefen.

Kassevogn påkører personbil

Seneste nyt fra området er, at en kassevogn har påkørt en personbil ved afkørslen 'Ejer Bavnehøj' på motorvejen i nordgående retning.

- Intet er dog spærret her. Bilen er kørt ind på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj, og der skulle ikke være sket personskade i forbindelse med uheldet, fortæller Jørn Lindhardt.

Kassevognen er ifølge vagtchefen formentlig fortsat videre, eller også er den parkeret længere fremme på motorvejen.

Du kan se klip fra uheldet på Låsbyvej øverst på siden.