Fortsat tillid trods tilskuer på banen

DBU ryster ikke på hånden omkring valget af NRGI Park som landsholdstadion, selvom en tilskuer fra Horsens løb ind på banen

DBU bakker stadig op omkring landskampe i Århus, selvom en tilskuer fra Horsens i går nåede ind til dommeren.

Det var i forbindelse med Peter Graulunds scoring til 1-0, at tilskueren løb ind på banen.

Netop en tilskuers overfald på dommeren i Danmarks landskamp mod Sverige er skyld i, at de næste to kvalifikationskampe i Danmark skal spilles i Århus.

Men DBU frygter ikke for sikkerheden på NRGI Park i Århus.

- Det der skete i går, er uheldigt for AGF i forhold til deres SAS Liga-kampe, men i forhold til landskampe ser vi det som en separat episode, fortæller DBUs pressechef Lars Berendt.

Han begrunder det med, at sikkerheden vil være af en helt anden karat, når landsholdet spiller, og at Århus Elite har gode visioner omkring sikkerheden ved landskampene.

- Vi er nødt til at tro på, at Århus Elite kan klare det, og det har vi også god grund til at gøre, siger Lars Berendt og tilføjer, at den seneste negative fokus på indløb under kampe nok vil afholde folk fra at prøve.

I Århus lover vicedirektør i Århus Elite, Jørgen Noes, at sikkerheden er i top.

- Jeg garanterer, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at levere et toparrangement, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kvalifikationskampe mod Liechtenstein og Spanien skal spilles på NRGi Park i Århus henholdsvis 12. september og 13. oktober.