Forældre kæmper stadig

Forældre insisterer på at bevare Rundhøjskolen

Rundhøjskolen ved Aarhus står til at blive lukket, som den er nu. Eleverne vil blive spredt for alle vinde, imens der rykker nogle nye 10. klasser ind fra Frydenlundskolen, så deres skole kan blive solgt.

- Vi har hele tiden slået på, at det er en forkert beslutning, Kommunen har truffet. Vores elever skal finde andre skoler, fordi der ikke er plads til dem, og det er skidt for kvarteret, siger formand for skolebestyrelsen på Rundhøjskolen, Morten Pedersen, til TV2 | ØSTJYLLAND.

I forslaget til Aarhus Kommune kommer Forældregruppen på Rundhøjskolen med forslag til, hvor 10. klasserne kan flyttes hen, og hvor der er plads til dem, så man så også kan bibeholde Rundhøjskolen, som den er nu.  

 

 - Vores skole er mere end bare en skole - den er et samlingspunkt for hele nabolaget, Det har tidligere været et skidt kvarter, men det har ændret sig. Vi frygter, at det vil ske igen, hvos eleverne spredes til andre skoler,  siger Morten Pedersen.

 

Møde med kommunen

Tirsdag formiddag holdt Forældregruppen møde med embedsmænd fra Teknisk Forvaltning samt Børn- og Unge rådmand Kristian Würtz(S).

På mødet fremlagde Forældregruppen alternative måder at drive skolen på, så den bliver bedre både økonomisk og pædagogisk.

Onsdag afholdes endnu et møde med byrådets Børne- og Ungeudvalg for at præsentere løsningsforslaget igen.

 

Der bliver truffet en endelig beslutning om Rundhøjskolens fremtid d. 19. december.