Folkemødet: Politikere diskuterer humor og krænkelseskultur

TV 2 Regionerne afholder i år samtaler om humor og krænkelser med en række politikere og komikere på årets Folkemøde på Bornholm. Du kan se det hele lige her.

20:38

VIDEO: Özlem Cekic er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk, som kalder hende de grimmeste ting på nettet. Kan man grine af det, når man mødes, og er det i orden at bruge meget grove ord i humorens navn?

Igen i år er TV2 ØSTJYLLAND til stede på Folkemødet på Bornholm sammen med de andre TV 2 Regioner. 

Denne gang dykker TV 2 Regionerne ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad vi må grine af i 2019.

Læs også I kørestol til Folkemødet: - Det uperfekte er også perfekt

I den forbindelse taler vi blandt andet med Özlem Cekic om at drikke kaffe og grine med sine online fjender samt med Ida Auken og Benny Engelbrecht, der bruger humor som politisk våben.

Mogens Lykketoft og Bertel Haarder giver deres bud på, hvilke ting man ikke længere kan gøre grin med. Derudover giver Morten Messerschmidt og Dot deres bud på, om hvor man bør sætte en grænse for humoren. 

Se samtaler fra scenen her:

20:02

Mogens Lykketoft og Bertel Haarder husker tiden, før alle blev krænkede. I 2019 er alle blevet nervøse for at krænke folk. Er det skidt for de danske værdier, at vi ikke længere kan gøre grin med alt, hvad vi vil?

Luk video
20:57

VIDEO: Ida Auken og Benny Engelbrecht fortæller om, hvordan de bruger humor som politisk våben.

Luk video
20:38

Özlem Cekic er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk, som kalder hende de grimmeste ting på nettet. Kan man grine af det, når man mødes, og er det i orden at bruge meget grove ord i humorens navn?  

Luk video
19:51

VIDEO: Hvem og hvad må vi overhovedet grine af i dag? To danske komikere kommer med deres bud på, hvad vi må grine af, når den politiske korrekthed også rammer humorens verden.

Luk video