Føtex i Randers deler overskudsmad ud til trængte familier

På Mariagervej i det nordlige Randers bliver der juleaftensdag i Føtex delt mad ud til familier, som har svært ved at få pengene til at slå til

En lokal Føtex i Randers har valgt at gøre noget fornuftigt med den mad, som er i overskud efter lillejuleaften, og som har sidste salgsdato i juledagene. Overskudsmaden bliver nemlig delt ud til trængte familier om morgenen juleaftensdag. Det fortæller butikken på sin Facebook-side.

- Juleaftensmorgen vil vi stå klar i vindfanget i Føtex og uddele diverse madvarer, som er i overskud efter julehandlen - det vil typisk være varer, som har sidste salgsdato i juledagene, skriver butikken.

Butikken fortæller selv, at man gør det for at give familier, der har det hårdt, muligheden for lidt ekstra glæder i julen, og så samtidig bekæmper man madspild.

- Da vi ikke kender mængderne endnu, håber vi, at I vil tænke på hinanden, da vi ønsker at flest muligt får glæde af varerne, lyder det videre.

Læs også Studerende spredte juleglæde på plejehjem

Opslaget på Facebook-siden er i skrivende stund delt over tusind gange, fået over tusind likes og har et hav af kommentarer fra folk, der roser tiltaget.

- Det er en rigtig smuk tanke. Respekt til Føtex på mariagervej's medarbejdere, skriver Helle Drobek, og mange andre sender lignende roser i butikkens retning.

02:04

En af dem, der modtager julehjælp i år, er Michelle Pedersen fra Risskov. Hør hendes tanker omkring det i indslaget her. 

Luk video