Fodspor i sneen førte til formodede indbrudstyve

To mænd blev afsløret af det hvide snedække, da de i nat formodentligt forsøgte at begå indbrud i Randers

To 41-årige mænd blev afsløret af deres fodspor i sneen, da de formentligt forsøgte at begå indbrud i Randers. Arkivfoto. Foto: Colourbox

Tydelige fodaftryk i sneen førte i nat politiet frem til to 41-årige mænd fra Randers, der begge blev sigtet for forsøg på indbrud.

Politiet fik en anmeldelse fra en kvinde, da klokken var 2.35 i nat. Kvinden fortalte at to mænd listede rundt om hendes hus på Stjernevej i Randers. Hun opdagede, at de også havde brækket et vindue op.

To mænd forsøgte formentligt at begå indbrud i et hus på Stjernevej i Randers i nat.

Mændene var dog gået igen, men da politiet ankom, opdagede de tre mænd, der kom gående af Østervangsvej tæt på huset. De tilbageholdte mændene og udspurgte dem om, hvad de lavede. Samtidig kørte en anden patrulje hen til huset, hvor de opdagede tydelige aftryk af såler i sneen ved det opbrudte vindue.

Sporene blev sammenlignet med de tre mænds sko, og de matchede på de to 41-årige mænd, der blev sigtet for indbrud.

Læs også Politihund fandt psykisk syg kvinde bag hæk

- De to mænd nægtede, at havde været på adressen. De blev sigtet for indbrud, men sagen er fortsat åben, da vi skal finde ud af, hvad vi stiller op med dem, nu de nægter, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Der var ikke umiddelbart stjålet noget fra kvindens hjem.

00:55

VIDEO: Martin Rasmussen er 40 år og tidligere indbrudstyv. Her giver han gode råd til politiet og private for at forebygge indbrud i private hjem.

Luk video