Finder bil fra hjemmerøveri

Tip fra borger førte politiet til bil

Fundet af efterlyst bil giver politiet nye spor i jagten på hjemmerøver.

Tidligt fredag morgen blev en familie med tre børn holdt fanget af en hjemmerøver, som truede dem med en økse.

Familien var taget som gidsler i omkring 30 minutter fra klokken 06.30 til 7.00 fredag morgen, inden manden stjal familiens bil og kørte væk.

Nu er bilen fundet takket været et tip fra en borger, og dermed har politiet flere spor at gå efter i jagten på gerningsmanden.

- Vi har fundet bilen i Brabrand på Louisevej, og vi har sikret den med hensyn til tekniske undersøgelser. Det var en opmærksom borger, der genkendte den og ringede til os, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet har derfor været ude at søge i området for at indsamle spor og sikre bilen.

Og politiet vil meget gerne høre fra personer, der har set hvornår den hvide Ford Focus stationcar med registreringsnummer JW21853 er blevet stillet på Louisevej eller har set en person i forbindelse med bilen.

Politiet vil ligeledes meget gerne høre fra personer, der kan have set gerningsmanden eller andet mistænksomt i området omkring Kornmodsbakken i Aarhus V i morges.

Gerningsmanden beskrives som mand, 175 til 180 centimeter høj, muskuløs af bygning, iført grøn maskering, grøn bluse, blå bukser og hvide handsker. Han talte engelsk.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.