FCM: Duncan ikke til AGF

FC Midtjylland vil ikke sælge Morten 'Duncan' Rasmussen til en anden dansk klub

02:57

1 af 2

Angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen fra FC Midtjylland har på rygtebørsen været meldt på vej til AGF, men det kommer ikke til at ske, fortæller Claus Steinlein, der er sportsdirektør hos midtjyderne.

FC Midtjylland har vundet det danske mesterskab, og holdet skal nu forsøge at kvalificere sig til Champions League og genvinde Superligaen efter sommerferien.

- Man skal have to gode angribere, hvis man skal kunne klare sig, og det har vi heldigvis nu, så jeg kan i hvert fald 100 procent sikkert sige, at Duncan bliver ikke solgt til en dansk klub, så spiller han i FC Midtjylland, siger Claus Steinlein.

Morten 'Duncan' Rasmussen startede sin karriere i AGF, hvor han i perioden 2002 til 2006 bar den hvide trøje, inden han skiftede til Brøndby IF.

I videoen øverst på siden kan du høre denne uges panel i Fodbold med Horup, som består af Steffen Rasmussen fra AGF, Mads Agesen fra Randers FC, Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende og Christian Thye-Petersen, der er sportsredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, diskutere sandsynligheden for, at Morten 'Duncan' Rasmussen er at finde i AGF efter sommerferien.

Her kan du se denne sæsons sidste udgave af Fodbold med Horup, hvor der bliver kigget frem mod AGF og Randers FCs sæson i Superligaen efter sommerferien.