"Faxe" vil have angriber

Randers FC skal frem med læderet, mener cheftræner John "Faxe" Jensen, der blandt andet har en ny angriber på ønskesedlen.

Efter kun at have høstet ét point i sæsonens første fire kampe, efterlyser Randers-træneren nye spillere.

Truppen har den seneste måned både spillet Europa League-kvalifikation og kampe i den hjemlige SAS Liga, og det har tærret på kræfterne.

- Vi har en smal trup, når vi skal spille 11 kampe på 32 dage, som vi lige har gjort med UEFA Cup-kampene og ligastarten. Jeg har helt konkret hele tiden sagt, at vi mangler en målmand mere, og så mangler vi afgjort en angriber. Truppen er ikke komplet, som den er nu, og nu må vi have det på plads, siger John "Faxe" Jensen til sporten.dk.

I øjeblikket er sidste års delte SAS Liga-topscorer Marc Nygaard på skades-listen. Det har betydet, at klubben i efteråret med skiftende held har forsøgt sig med diverse midtbanespillere som fremrykkede frontløbere.

- Nu har vi en hel uge, hvor vi kan bruge nogle kræfter til træning på at styrke det mentale, taktiske og fysiske, og det trænger vi til. Og så skal vi huske, at vi har vundet fire og spillet en uafgjort ud af de seks europæiske kampe og dermed nået det første af sæsonens tre mål, fortæller John "Faxe" Jensen.

Randers FC skrev i sidste måned kontrakt med den 21-årige angriber Yura Movsisyan, der i øjeblikket spiller for Real Salt Lake i USA. Den unge armenske spiller tiltræder dog først efter årsskiftet.