"Faxe" kræver Randers FC-sejr i Belfast

Efter sikker sejr i Randers er kronjyderne så godt som sikre på videre deltagelse i Europa League. Alligevel skal Linfield besejres i aften.

Randers-træner John "Faxe" Jensen vil ikke stille sig tilfreds med mindre end en sejr i aftenens kamp mod Linfield FC fra Nordirland.

Efter at kronjyderne for en uge siden besejrede irerne hele 4-0 på Essex Park i Randers, er billetterne til næste runde i Europa League-kvalifikationen så godt som sikre. Alligevel sender cheftræneren torsdag aften sit hold på banen på Mourneview Park for at vinde.

- En kamp i Europa Cup'en spilles som bekendt over to kampe, men for os gælder reelt kun én kamp. Vi skal forsøge at glemme vores føring fra første kamp og i stedet fokusere på, at der kun spilles en kamp, og det er den i morgen (i dag, red.). I mit oplæg til spillerne vil jeg bl.a. bede dem om, at resultatet fra Essex Park Randers ikke er noget, de skal tage med ind på banen mod Linfield, siger John "Faxe" Jensen til Randers FC's hjemmeside.

Randers FC må undvære Tidiane Sane, Issah Ahmed, Robert Arzumanyan og David Addy, som ikke har nået at få visum til Nordirland. De fire spillere kommer alle fra landen uden for EU.